Now with Nuffnang!!

hohoho..skang ni blog aku ni dah di cantekkan ngan iklan2 Nuffnang. Just nak mencarik pasif income lebih jek..aku memang da lama gak ngan nuffnang ni..tapi just letak kat blog hantarankahwin jek. Baru-baru ni aku baru jek berjaya cash out kan earning aku kat nuffnang. Tak tau la bila boleh dapat cheque dari diorang..kalau diikotkan diorang kata sebulan pas kita apply for cash out. Maknanya bulan depan la kot..hehehe..nnt kalau da sampai aku kasi tepek gambo kat sini..:D

Owh selain pada nuffnang ni kalau korang nak try affiliate ni aku recommend korang Join program affiliate heartbeat.my. Aku just letak kat 2 blog aku jek..blog ni and blog hantarankahwin.com. Sekarang ni aku da dapat RM70++ da. Da bule nak cash out gak..tapi belom buat lagi..pastu kalau korang ada blog and korang buat review korang akan dapat FREE satu dari product yang diorang jual…cam aku sekarang ni aku tengah tunggu satu Photo Tee and satu Mug dari heartBeat.my ni..aku baru jek submit design tadik…nanti bila dah dapat aku post pulak pasal barang-barang tu. hehehe..

takkan korang tanak free stuffs kot kan..ape korang boleh buat just apply for their affiliate program, tunggu diorang approved application korang then korang boleh la buat review post kat blog korang pasal diorang, then emailed it to them. :D

Ni just antara program yang aku join to make money on internet ni. Selain pada ni aku ade gak join program-program affiliate lain. Kadang2 tu ada la sekali-sekali bukak e-mail ade maybank2u punye email. Dapat la RM20 – RM 25..walaupon tak banyak tapi sape nak kasi pon kan..hehehe..:D

written by beba

6 thoughts on “Now with Nuffnang!!

    1. beba Post Author

      nak ajor camne nye pips..hehehe..aku pon takde le terer pon..:p

      ko nak chating ngan aku ke? hahahaha..aku cam da jarang sangat2 da online ym skang ni..huu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.