Selamat Hari Jadi En. Suami!!

Kepada dak p,

Selamat Hari jadi yang ke-___ (rahsia :p) untuk awak..

Takde apa yang boleh saya bagi kat awak tahun ni.. (tahun lepas saya bagi Alif  :p )

Tapi nnt saya blanje makan ek..hehehe..awak nak makan katne?? hehehe

Tetiba cam teringat pulak saya masa2 dulu kita celebrate birthday awak..

Masa first year kita couple tak sempat nak celebrate birthday awak..sebab kita start couple pon dah bulan 6. Tapi saya ingat lagi masa first time saya nak celebrate birthday awak on 16.04.2005. Masa tu kan saya dok kat Cyberia, awal2 lagi saya dah call mak mintak tolong wat kan kek coklat dier yang sedap tu..and pastu dier offer skali nak wat kan makaroni goreng..saya pon hepi la sesangat (mak mertua awak ni baik tau..dier yg hantar dari kajang ke cyber..)..hehe..kengkonon nak wat party kecik2 la ngan dak A2-1-1 jek..takde la bagitau awak..surprise la konon…last2 kol bape awak sampai? nasib baik masa amik gamba still tarikh 16.04 lagi..huu..

 

birthday 2005

16 April 2005

 

Tahun 2006 pulak..saya dah tobat tanak wat surprise party untuk awak..tapi rupa-rupa kawan2 awak (geng kapak UITM) dah plan kan dah…kalau tak silap saya masa tu pas korang main futsal kan? pastu singgah kat mapley mana ntah..makan2 sume siap2..pastu kang tetibe diorang dok keluarkan kek..hoho.. (padahal masa ni memasing dah ade pegang sebijik telur..)..

 

birthday dak p 2006

16 April 2006

 

part telur tu kan dak p..tobat saya tak join pon tau..walaupon saya pon pegang gak sebijik telur..tak sampai hati tau nak baling kat awak (padahal malas nnt tangan kotor :p) tapi seriously memang busuk laaaa…

 

budak hanyir berbau telur

budak hanyir berbau telur..

 

Tahun 2007 pulak birthday awak betul2 the day after kita bertunang..first and the last time la saya sambut birthday awak as tunang awak..dah tu bertunang pon setahun jek..padahal memula setujunya 2 tahun..hehehe..this time kita sambut birthday awak dengan family awak..kalau tak silap saya yang ada masa tu: mami, akak awak, en ubi, ngan jila kot…ayah awak dah balik awal..sebab ada kerja ape ntah..

kita pergi OU kan masa tu..dok makan kat Pizza Hut..potong2 kek bagai..and pastu dapat pizza yang atas dier cam ade ice cream pe ntah free..

 

sambut birthday dengan family

16 April 2007

 

Tahun 2008 pulak..birthday awak masa kita pergi honeymoon..kek takde la besar2 cam tahun2 lepasnya..ye la..kita berdua je pon..lagi pulak kat situ mana pulak nak dapat kedai kek.. :D

 

birthday boy?

16 April 2008

 

Tahun lepas plak, kita sambut birthday awak dengan Alif! :D Kita bertiga pergi makan kat Kenny Roger’s..tapi rasanya takde beli kek..huu..

 

birthday anas

16 April 2009

 

Kecik jek lagi Alif masa ni..hehehe..tahun ni pulak..nak pergi mana dak p? Kenny Roger’s lagi? hehehe..saya blanje ek.. :p Nak kasi hadiah mahal2 saya pon sekarang ni Surirumahtangga sepenuh masa jek (part-time and freelance tak kire ek..) tapi kalau belanja makan tu no problem laaa…pastu kita beli 2 slices kek kat secret recipe, saya nak cheeze choc!! :D (hancus la diet…)

Jadi dak p..sempena hari lahir awak ni..saya doakan awak supaya dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dan semoga kita akan berbahgia sampai ke anak, cucu, cicit, ciut ke ape2 jek la selepas tu..hehehe.. I Love you dak p…walaupon sekarang ni saya dah jarang ucapkan (kalau dlu tu hari2) tapi dalam hati saya awak sorang jek tau..love you so much..muah2.. :D

 

 

 

written by beba

Incoming search terms:

  • hadiah hari jadi untuk suami (343)
  • hadiah harijadi untuk suami (222)
  • hadiah hari lahir untuk suami (91)
  • hadiah hari jadi suami (70)
  • selamat hari lahir suamiku (37)

12 thoughts on “Selamat Hari Jadi En. Suami!!

  1. Aunz

    Huuuuu Bau Bau telur…Epy Tua Day kepada En.Anas yg sudah Tua 10 Hari dr En.Aboi….
    Semoga Berbahagia di samping org2 tersayang…didoakan semoga dipanjangkan umr & dimurahkan rezki..Amin!

    1. beba Post Author

      @jaja @mamalyna @efa heheh mekaseh.. :D

      @aunz hahaah..dlu jek tu bau telur..bukan tua 10 hari dari aboy laa..muda 10 hari dari aboy.. :p
      mekaseh..

      @intan hehe..thanks.. :D aminn..

  2. peah

    patut le cam penah ade jerk masa kejadian 16 april 2005….bile tgk langsir ngan alas meja, baru macam cam…time nie semua org cam dah lapa tunggu anas…..huhu….

    beba,
    this post is so schweetttt (sebut betul-betul)…aku plak cam tertouching (sambil kelip-kelip mata yg dah berkaca)…isk..isk…

    ANAS,
    heppi besday yang ke 27…moga panjang umo, dimurahi rezeki yang halal, berbahagia selalu dan diberkati Allah slalu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.