Mak dapat 2 buah buku, Alif siap dapat 3 buah buku lagi tu..

wohoho…tadi aku, alif, mak su z-dah, pakcik boyem and makcik siti gi jenjalan ke Mid Valley..tak dapat la nak shopping sakan..sebab tengah kekeringan…

tapi of course main purpose gi Mid Valley tu sebab nak gi MPH..hohoho..

aku dapat la 2 buku yang memang aku tunggu and carik..sambungan kepada buku yang pernah bace dlu..kalau buku genre fantasy ni memang jenis ade sambungan sampai 2-3-4 or more buku..jarang la satu buku jek dah tamat.. 😀

Alif plak banyak gak dapat buku hari ni.. 😀 murah woo..best gile aku tengok buku2 budak2 kat situ..setakat RM15 ke bawah tu aku tak kesah la nak beli..

skang ni aku make a habit kalau gi beli buku aku, nanti aku akan belikan jugak buku Alif sebuah.

beli buku kat MPH mid valley

tapi kali ni Alif dapat bonus lagi 2 buah buku..yang buku train tu murah woo..baru RM9.90..content dier pon menarik.. 😀

tapi Alif paling suke buku yang warna Merah ade MICKEY MOUSE tu..masa jumpe buku tu terus dier pegang..sampai la kat cashier..masa nak bayar tu sampai aku kena rampas kejap..sebab dier pegang kuat gile..hohoho..lepas scan terus kasi balik kat dier..

buku ABC Tigger tu and 123 Mickey tu harga sama jek.. RM12.90 satu..sebab dah Alif suke tu aku belikan jek laa.. 😀

lepas ni tunggu Ayah Alif bank-in duit jek..hahaha..dah kering betul dah ni..

written by beba

3 thoughts on “Mak dapat 2 buah buku, Alif siap dapat 3 buah buku lagi tu..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.