Cara mudah nak cari tambang murah di airasia..

Perhatian: Website flyous.com ni dah lama gak tak berfungsi..owner dier busy ngan benda lain yang tak dapat nak commit untuk project ni..tapi aku ade terjumpe lagi satu site yang bagi service yang similar to flyous jugak…korang boleh refer to this post: Website yang boleh listkan Tiket Murah AirAsia [Baru]. Thanks..

hari tu masa dok surfing aku terjumpa this one site.

 

tiket airasia murah

flyous.com

 

this site list out the lowest price we can get pada bulan2 yang tertentu. tapi buat masa ni still limited lagi yang boleh di tunjukkan..cuma yang departing from KL and Penang.

 

cari tiket airasia murah

list tarikh flight..

 

dier listkan ikot bulan..bulan February tu makna nya paling murah RM272 la..and dier listkan available flights untuk harga tu..

tapi satu kelemahan yang aku tengok dier cam kena update manual agaknya..sebab kat gambar atas tu korang boleh tengok yang the page was last updated 6 days ago. Harap2 the webmaster update cepat2 sebab semalam aku ada dapat e-mail from airasia pasal their new promotion. KL-KK dapat dalam RM49. Tapi untuk travel bulan SEP-FEB2011 la plak..huu..kalau ada tiket bulan Jan bule gak kot beli…huu..skang ni kitorang still tengok carik2 tiket bulan 5..tapi mmg mahal gile skang..RM130++ kalau tak silap.

Tapi ok gak laa..hehee.. :D

owh..korang boleh check flight murah airasia korang kat : flyous.com

written by beba

Incoming search terms:

  • tambang murah air asia (1035)
  • air asia tambang murah (554)
  • airasia tambang murah (466)
  • tambang murah (386)
  • tambang murah airasia (382)

564 thoughts on “Cara mudah nak cari tambang murah di airasia..

  1. Brittny

    Howdy I am so thrilled I found your webpage, I really
    found youu by error, while I was seawrching on Bing for
    something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thasnks for a remarkable post and a
    alll round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t havge time to read through it all at the moment but I
    hav saved it andd also added in your RSS feeds, so when I
    have time I will bbe back to read more, Please do keep up tthe fantastic
    job.

  2. hurry while stock lasts authentic nike pittsburgh steelers heath miller mens womens ladies limited signed green black white s m l xl xxl 3x 4x 5x off 60%

    A bag scan Dash panel widget
    hurry while stock lasts authentic nike pittsburgh steelers heath miller mens womens ladies limited signed green black white s m l xl xxl 3x 4x 5x off 60% http://www.cassesphere.com.mx/files/nike-women-nfl-jerseys-dallas-cowboys/authentic-nike-pittsburgh-steelers-heath-miller-mens-womens-ladies-limited-signed-green-black-white-s-m-l-xl-xxl-3x-4x-5x-p-1871.html

  3. parfum hermes 60

    You can choose to follow your favorite brands and retailers such as Kate Spade, H Forever21, and more so that you are always up to date on new sales and promotions. Shopilly also saves and organizes your deals, promotions, and receipts so that you have them when you need them for online or in store shopping. And best of all, mobile app solutions are currently being developed so that you can access your shopping information on the go.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.