Cara mudah nak cari tambang murah di airasia..

Perhatian: Website flyous.com ni dah lama gak tak berfungsi..owner dier busy ngan benda lain yang tak dapat nak commit untuk project ni..tapi aku ade terjumpe lagi satu site yang bagi service yang similar to flyous jugak…korang boleh refer to this post: Website yang boleh listkan Tiket Murah AirAsia [Baru]. Thanks..

hari tu masa dok surfing aku terjumpa this one site.

 

tiket airasia murah

flyous.com

 

this site list out the lowest price we can get pada bulan2 yang tertentu. tapi buat masa ni still limited lagi yang boleh di tunjukkan..cuma yang departing from KL and Penang.

 

cari tiket airasia murah

list tarikh flight..

 

dier listkan ikot bulan..bulan February tu makna nya paling murah RM272 la..and dier listkan available flights untuk harga tu..

tapi satu kelemahan yang aku tengok dier cam kena update manual agaknya..sebab kat gambar atas tu korang boleh tengok yang the page was last updated 6 days ago. Harap2 the webmaster update cepat2 sebab semalam aku ada dapat e-mail from airasia pasal their new promotion. KL-KK dapat dalam RM49. Tapi untuk travel bulan SEP-FEB2011 la plak..huu..kalau ada tiket bulan Jan bule gak kot beli…huu..skang ni kitorang still tengok carik2 tiket bulan 5..tapi mmg mahal gile skang..RM130++ kalau tak silap.

Tapi ok gak laa..hehee.. :D

owh..korang boleh check flight murah airasia korang kat : flyous.com

written by beba

Incoming search terms:

  • tambang murah air asia (1044)
  • air asia tambang murah (559)
  • airasia tambang murah (472)
  • tambang murah (391)
  • tambang murah airasia (388)

29 thoughts on “Cara mudah nak cari tambang murah di airasia..

    1. beba Post Author

      hehee..thx..
      kitorang kalau tengok air asia tengok balik KL jek..hahaha..

      ingat nnt nak gak la jalan2 gi penang and johor..dah lama tak pegi..masa kecik2 dlu jek sampai..hahaha..

  1. mawar

    hehe thanks bibah :) good site indeed! aa aku penah gi penang masa 6 tahun kot..johor last year raya cina.. hmm langkawi masa 15 yrs old.. heheh deng
    kalau jumpa yg murah ke boleh gi kk kan :)

  2. beba Post Author

    baguskan..tapi baru jek siang tadi aku cam nak masuk diorang down pulak..sebab airasia dah tukar site diorang..so flyous pon kena la ikot ape yg ditukarkan..so as for now down la site diorg sementara ni..huu…

  3. Flyous

    Hi there,

    Thanks for having us in your blog. We need to make some changes because of the AirAsia new site. We are working hard to get it up. Although we have not run the full testing that we like, we think it is ready to go live for you guys to check it out during this AA promotion period. Please bear with us if there are some bugs. :)

    Thanks again.

    Regards,
    Flyous Team.

    1. beba Post Author

      Hi Flyous team,

      Thanks for the great site. Keep up the good work..

      Just use it today..and there are no bugs whatsoever..

      Never been easier to search for air asia tix..

    1. beba Post Author

      flyous ni bukan in real-time, kalau tak silap 3 times a day jek diorang update..so kalau takde kat air asia tu maknanya tiket dengan harga tu sold out la tu.. :D

      gitu la lebih kurang..

    1. beba

      sorry la ye..harap cari sendri di website air asia..saya tak buat service cari tiket murah ni.. :p

      memula saya cuma nak share pasal website flyous ni..tapi sejak airasia upgrade diorang punye site last august kot..flyous dah berentikan service diorang..so skang ni saya pon back to the old ways of searching for cheap airasia tickets ni.. :D

      sorry ek..

    1. beba

      @aidzriel cara lama? hehee..carik satu2 laa.. :p yang penting tau bile nak jalan…then carik la yang mana murah..camtu jek la..nak buat camne lagi..hehee..cara tradisional..

      lagi satu kena beli awal laa..and jangan lupe subscribe newsletter air asia…bile dier keluar jek promo..and dalam range tarikh travel kita tu..time tu la kita ber’ticket’ hunting.. :D

  4. Fleapy

    Hello there, we stumbled upon your blog and think that there are plenty of other people out there too, who would love to look for the cheapest Air Asia flight tickets out there.

    We have been spending some time building a new app to do just that, making discovering and finding the lowest flight fare as easy as possible at http://fleapy.com

    We hope that solves your problem and hope you enjoy using it!

    1. beba Post Author

      Hi Fleapy~~

      I love you site..it’s almost the same as the previous flyous but better organized..and I like the clean and simple interface..:D hope you will cover more flight soon.. :D

  5. Fleapy

    Thank you very much beba! we are glad that you like it.
    We recently added more routes flying out of Malaysia (Kuala Terengganu, Kuching, etc..)
    Looking forward to more feedback and continue improving the service.
    =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.