Turtle Felt Keychain untuk dak p!

felt-keychain-turtle

Turtle! Cam ade la kiut sket2 kan..hehehe..turtle keychain ni dah lama dah pon siapnye…ni special aku wat untuk dak p..

aku rasa cam ok jek..tapi dak p dok sebok tanye apsal penyu ni takde mulut…sebok jek nak mulut…hahaha..

lately cam takde idea plak nak buat project pe lagi dah..hehehe..kalau korang ade idea yang bernas bgtau la aku..bule gak mengetest… 😀

ni jek laa….kot..

esok sampai ahad dak p dok gi men bola plak kat labuan..tinggal anak bini..huu..

 

written by beba

Incoming search terms:

  • cara buat keychain felt (114)
  • keychain felt (81)
  • cara membuat keychain (64)
  • cara buat keychain (61)
  • cara nak buat keychain (46)

4 thoughts on “Turtle Felt Keychain untuk dak p!”

  1. misz yana

    beba,,, felt keychain yang u buat sgt cute & cantik…. Nak tanya sikit. manik yang beba bubuh kat turtle tu, beba jahit ke or beba lekat guna gam jek..Sorry, saya tak pernah buat felt keychain tapi berminat nak cuba.

  2. mama aiman

    kiut miut…hehehe..next tym cuba try wat ikut watak memane anime..mesti kiut..hihi..watak anime ni byk gak sambutan..meriah gtu..eh..nape tak ikot g labuan sekali..dia men bola beba g jalan ngan alif..labuan tu pusing2 pon situ gak..hehe..

    1. beba Post Author

      @misz yana thanks 😀 manik?? yang kat belakang kat nama tu ke? yang tu bukan manik.tu brads…just cucuk jek kat felt tu and kangkangkan besi belakang tu..gitu jek.. 😀 saya beli kat kedaisus.blogspot.com…try la..hehehe..best..

      @mama aiman hehehe..anime pon dah tak tengok dah skang ni…lgpon cam complicated jek..simple2 jek takpe.. :p mula2 dier ade ajak..pastu tak jadik..sbb budget bulan ni kureng…kang nak kena dok bilik sendri lagi..nak sopin pon tak best takde duit..hahaha..so dok jek la umah ngan alif..bergolek2..

  3. mama aiman

    hohohohoh…x pon cuba try wat tali tuk henpon lak..hehehe..samelah ngan cuaca ‘poket’ kat cni pon..hahahaha..tetiba je cam byk nk gune duit..hohoho..dahle elaun sume x masuk2 lagik..adeh…bersabarlah ye bersama2..hehehe…pesan dia beli coklat dahle…:)

Please let me know what do you think about this post. :D