Quiet Book for Baby Maisarah

Kali ni aku cuma buat busy book/quiet book yang simple je. Ala mini busy book la kiranya, untuk anak buah aku Si Maisarah.  Baby lagi pon.

For this busy book aku buat ada 6 aktiviti. Takde la aktiviti mana pon. Hahaha.

  • Twinkle twinkle little star page. This page cuma ada moon and stars je gitu. Boleh la kalau nak nyanyi ke sikit. Hahaha.
  • Under the sea theme pages, which includes swimming with the fishes and the cute little jellyfish.
  • In the garden theme pulak, boleh main tarik-tarik carrots and ada rama-rama jugak.
  • And lastly number page. 1-4 je with beads.

Yang buttons and beads tu memang jahit banyak2 kali punya, insyallah kalau Si Maisarah tak berubah jadi Hulk ok je tu..hahahaha..

So inilah dia gambar hasil busy book Mak Beba yang tak seberapa. I hope she enjoys it.

busy book for baby - cover pagebusy book for baby - twinkle star page busy book for baby - under the sea page busy book for baby - in the garden pagebusy book for baby - number page

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D