My Handmade Angry Bird Felt Handphone Pouch..

Dah lama dah nak buat post pasal hasil kerja tangan felt aku yang tak seberapa ni..tapi biasa laa.. :p

Actually aku pon tak sure la ape yang aku buat sampai tak tersempat2 nak update blog ni..padahal takde la banyak pon kerja yang dapat aku accomplish dalam sehari..huuu…

So..gini la rupenya bekas handphone angry bird baru aku tu..baru tak baru laaa..hehehe..baru post kat sini.. :p gambo pon cam gelap semacam plak..actually merahnye agak merah gak la..tak cam dalam gambar tu..

bekas-handphone-felt-angrybirdbekas-handphone-felt-angrybird-back

amacam? cam cute tak?? hehehe..siap ade bunga plak atas kepala angry bird tu..saje jek letak..cam ayu sket la konon..angry bird tu kompom betina…hehehe…payah gak la aku dok berusaha nak membuat rupe angry bird tu..

untuk yang nak tutup atas tu..aku just pakai velcro jek..senang nak bukak tutup..button tu seperti biasa just accessories jek..konon2 nak bagi cam cantek sket.. :p hohoho..

For now memang takde plan nak wat project felt baru pon..takde idea..hari tu ade la hati nak buat balik yang felt nombor2 untuk budak tu..kalau tak ingat boleh refer kat post aku yang pasal Nice gifts untuk budak2 made from Felt..kiranya dalam dah dalam 45% la buat…datang plak anak aku yang comel lote tu..ntah camne dier boleh capai plak beg buat kerja aku tu..abes la di guntingnye..huu..terus off mood nak buat…

Kay laa..that’s all for now.. 😀

p.s: cam dah lama plak tak join2 contest ni..nanti nak gi usha2 jap la kot2 ade contest best.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • angry bird felt (55)
  • felt angry bird (48)
  • felt handphone pouch (40)
  • handphone pouch felt (23)
  • handmade handphone pouch (19)

3 thoughts on “My Handmade Angry Bird Felt Handphone Pouch..”

Please let me know what do you think about this post. :D