My Cute Little Felt Doughnut Pincushion :p

Actually recently macam banyak gak project Felt yang aku dah buat..cuma camera jek takde yang nak amik gambar..pakai camera henpon cam tak best jek…cam gini la gambarnye nanti..

donut-pincushion-felt

blur jek..huu…

tapi cute kan donut kecik aku tu…dah lama dah nak buat pincushion sbb pin2 cam bersepah dalam beg jahit2 aku…tak sure la berapa lama aku spend nak jahit mende alah ni..ade gak sejam lebih kot…sambil2 dok tengok cerita streaming TVshow aku tu..

Nanti la tunggu ada camera baru amik gambar project felt aku lain2 tu..and aku post kan kat sini..actually yang tu bukan alif punye pon..aku buat 3 set..untuk kawan2.. 😀 and tak bagi pon lagi..aku ingat bulan 4 sok bile aku balik Kajang baru jumpe diorang and bagi..lagi senang..tak payah la nak pos2 bagai..heheh..

Untuk Alif baru jek start buat semalam…tapi lain sket..

Kay la..tu jek..bulan ni cam kurang gile kan aku update blog…mood tak datang plak..hehe..

p.s: aku ade buatkan keychain untuk dak p…heheeh..aku rasa cam kiut jek..tapi sama gak..tak amik gambar lagi..maybe nnt amik gambar pakai henpon dak p kot..terang sket… 😀

written by beba

3 thoughts on “My Cute Little Felt Doughnut Pincushion :p”

  1. Pingback: Another Mini Felt Doughnut Pincushion untuk cousin ku.. :p | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D