Sempat ke ni??

Aku sekarang ni tengah bertungkus lumus (ye la sangat..hehe.. :p) dok buat design untuk photobook baru ni..hari ni last day untuk dapat 50% discount…this time aku nak cuba kat tempat lain pulak..bukan photobook malaysia or u-print, tapi myflippix pulak..

harap2 hasilnya bagus..hehehe.. 😀

sekarang baru jek siap 9 pages..haha…ade lagi 11 pages lagi nak buat…harap2 sempat..

dah 2 tahun lebih kahwin baru la sebok nak buat photobook untuk kahwin..haha..photobook ni untuk majlis perkahwinan kitorang yang kat Sabah. Majlis kat Kajang memang kitorang amik skali custom album dalam package ngan photographer dlu so tak yah la nak buat lagi.. 😀

kay lahh..nak sambung lagi..kalau tak sempat rugi laa..huu..

ni first 3 pages yang dah siap..

photobook kahwin

kay ke? hehee...

dah dah..haha..dok sebok kat blog ni kang tak siap keja aku..hohoho…go go go beba!! 😀

written by beba

4 thoughts on “Sempat ke ni??”

    1. beba

      yup..en.anas ni orang sabah..hehe..sbb tu la skang ni kitorang dok kat sabah..hoho..tiap kali ke? tak perasan..heh…kadang2 jek kot wat peace tu.. 😀

      banner2 tu tuan punye kedai yg buat tu..saya just buat yg untuk Sabah Accessories jek..

      tapi kalau nak buat tu boleh jek kalau pakai photoshop..tanye jek en. google..tapi kalau tak kesah ade credit cam “created at blabla.com” kat banner tu boleh jek pakai free online banner generator..slalu gak nampak blogshop owner pakai yg tu..tapi tak ingat plak ape websitenye..hehe…tanya en.google gak..mesti dier tau.. 😀

  1. Pingback: Photobook Kahwin la pulak..hohoho.. | Habibah & Anas

Please let me know what do you think about this post. :D