Presenting 2010 White Album!

Setelah sekian lama..aku cam terajin untuk amik gambar our latest Photobook. tapi cam tak berapa clear la plak gambarnye..hahaha..kes tak cukup lighting.. 😀

photobook front cover and 1st page

insides of the photobook

nice eh..semua putih..orang photobook malaysia tu pon mmg nice la dier letak yang before starting untuk 1 page tu warna putih gak..hehee..so mmg white album sungguh laa..cuma ada sket kecacatan from my design..kat laptop tak nampak..tapi bile print dier keluar plak…huu..maybe sebab brightness laptop ni kot..shadows from the pictures tu ade yang agak nampak gak laa..tapi dak p tak perasan pon..so ok laaa..hehehe..maybe sebab aku yang buat…so aku memang perasan sangat la benda tu…tapi tak pe laa..still sangat nice!! 😀

tapi lain kali aku ingat kalau aku wat lagi aku nak upgrade paper kot..yg ni ok ..tapi cam nipis..kalau berkasar2 maybe bule komot kot…huu…

written by beba

8 thoughts on “Presenting 2010 White Album!”

    1. beba Post Author

      @mrs.k thanks.. 😀 hehehe

      @biqque tak la..photoshoot bayar orang..hehee…friends..photographer and tuan punyer studio pon.. 😀 part print plak suh orang photobook malaysia jek laa..design and layout jek yg buat sendri..hehehe.. 😀

  1. efa

    tula..memang jeles tengok photobook ni.. nak buat sendiri pun, gambar tak cantik.. kalo amek gambar studio memang superb la.. huhu

    untung orang tinggi ni, boleh pakai dress camtu.. hehe

    btw, beba nampak kurus 😀

    1. beba

      @deela hehe..thanks.. 😀 awak pon bule wat photobook gitu gak..hehe..tapi kena wat photoshoot kat white room la…baru bule wat white album..hehe

      @efa gambar studio mmg superb..hehe..kitorang tu pon first time amik gambar studio by pro photographer..tunggu bile dah tambah anak lagi sorang kang baru pergi lagi..wat 2nd white album photobook plak..hahaa..

      saya tinggi tak de tinggi mana..pastu pakai wedges 3-3 1/2 inch..hehe..pastu pakai la boot cut jeans..and warna2 itam ni..kompom nampak tinggi..illusion jek tu..hahaha..

    1. beba

      ja..kalau dah amik gambar kat studio ni cam tak payah edit pon dah cantek..cam gambar aku ni mmg aku tak edit pon..haha..nampak dah cantik..just placement tu jek kita nak pikir sikit camne..

      um..maybe few times a year gak kot..hehee..tp mmg untung kalau amik yg RM99.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D