Photobook Kahwin la pulak..hohoho..

Hari tu kan ade aku buat post pasal sempat tak nak buat photobook tu kan? Actually masa tu tak sempat pon nak order untuk yang ade 50% discount tu…huu..tapi lepas tu pon ada lagi discount..tapi tak sebanyak tu laa..just 30% + free printed sleeve-box..tapi not bad laaa..and the printed sleeve-box tu sangat cantek..

ni some pics of my new photobook.. 😀 this time buat kat MyFlippix! plak..

theme untuk kali ni of course macam gambar kat bawah ni…Majlis Perkahwinan kitorang masa kat Sabah..hehe..dah 2 tahun kahwin baru la sebok nak buat album ni…:p

photobook by myflippix

ni gambar masa baru jek sampai..diorang bungkus ngan kotak and bungkus ngan bubble wrap..sama gak cam company lain2 tu..

myflippix photobook with sleeve box

yang belah kiri tu lah photobook aku…yang kanan tu printed sleeve box dier…mmg nice and cantek finishing dier.. 😀 thumb up!

myflippix photobook top view

myflippix photobook inside

overall aku berpuas hati sangat…and nak buat lagi!! hoyee…hehehe..

kalau korang interested gak nak buat skang ni MyFlippix! current promotion:

Voucher : MERDEKA53
53% OFF, FREE sleevebox & textured paper for Fullwrap 12″ x 12″ ONLY

Voucher : AUGUST30
30% OFF, FREE sleevebox & textured paper for all photobooks

Limited Time Offer : FREE textured paper

Aku memang kompom nak buat lagi…nak grab yang merdeka offer tu..nak buat Photobook untuk Alif’s First Birthday..tapi tunggu budget masuk dlu baru order..lagipon banyak lagi kerja nak kena buat ni before bule wat design layout untuk photobook baru ni..huuu..

I love photobook!!!

written by beba

Incoming search terms:

  • photobook kahwin (33)
  • photobook perkahwinan (25)

7 thoughts on “Photobook Kahwin la pulak..hohoho..”

    1. beba Post Author

      @fiza hahaha..buat la photobook satu..gerenti tak berkulat.. :

      @maszmadi memang best..hehe..tengah ade promotion tu..buat la satu.. 😀

      @deela upah? hehe..menarik..nak ke? :p

      @nana pada orang lain dah basi..tapi kenangan kita tu..hehe..apa salahnya kita bukukan..sok2 dah tua bule tunjuk kat anak cucu..

      @aima sila2 buat sebijik..hehe..best tau…saya mmg dah addicted ngan photobook ni.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D