Photobook at RM99 is back!!

wohooo..ade lagi laa…promotion baru from Photobook Malaysia.

before this ade aku tulis pasal ni gak..seriously memang berbaloi2 laaa..

Imagewrap Hardcover photobook at RM99

Imagewrap Hardcover photobook at RM99

for 48hours jek..so cepat2 la kawan2 ye kalau nak beli…

owh..benda ni kita beli then dier akan bagi kite voucher code..then kita just masukkan jek code tu masa kita checkout order kita tu…

Buy now & upload file by 31st December 2015
Promotion is valid for a standard 40-pages Medium Landscape Imagewrap book.

Offer ends at 3pm, 7th October 2010.

 

hehe..owh..tapi RM99 ni tak termasuk shipping tau..tapi even korang add shipping cost and upgrade paper pon cam still murah lagi la.. 😀

gi tengok kat sini: http://www.photobook.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=413&Itemid=46

in case kalau korang takde credit card cam aku just contact jek customer service diorang..nnt diorang akan kasi no. account maybank yang korang bule masukkan duit gak…kay laa.. 😀

nak keluar jap lagi..En. laki nak gi beli baju kemeja putih plak untuk gi BTN dier tu..huu…nnt aku akan ditinggalkan untuk 5 hari…huuu…

written by beba

Incoming search terms:

  • photobook malaysia promotion (32)
  • photobook promotion (23)
  • photo book promotion (20)

6 thoughts on “Photobook at RM99 is back!!”

    1. beba Post Author

      kena dl software dier..diorang dah sediakan gambar2 bg and layout siap2…just drag and drop jek..

      tapi saya lagi suke wat layout sendri dalam photoshop then save as jpeg and import layout yang dah siap ke software diorang and drag and drop gak.. 😀

      more freedom la gitu..kalau gune diorang punye layout ade byk gak rasanya..depend on skill and creativity kita la nak buat camne…

      kalau nak more info just pergi kat http://photobook.com.my

    1. beba Post Author

      @su-e ha ah..wat every page individually kat photoshop..tp kalau nak buat 2 page sekali pon bule..cuma double kan width jek laa..

      yup..untuk photobook malaysia ni sy ikot btol2 saiz album..

Please let me know what do you think about this post. :D