Mood ber’PHOTOBOOK’ datang lagi!!

Dah lama gak tak buat Photobook ni. Kerajinan tu kurang..hahaha..tapi baru2 ni sekali terus 3 photobook aku buat..hahaa..2 je yang aku buat bebetul..yang lagi satu tu Dak P punye..Laki ai pon dah pandai berphotobook dah ni..hahaha..

So ini lah Photobook yang dah siap…

photobook offer

Photobook catalog motor Dak P :p hahaha…takde la catalog pon..tapi bile aku tengok memang penuh gambar motor lagi banyak dari gambar tuan punye motor dah…heheh.. Then photobook Azri’s first 50 days.. Abang dia ada..takkan la dia takde..ye tak? Lepas ni keja mak la nak kena buat photobook untuk Azri to match yang abang Alif dah ade… and last sekali.. Photobook review untuk tahun 2013.

Macam biasa kitorang beli voucher lah..time tengah murah..samada time 75% or 60% offer. Mahal woooo kalau tak tunggu offer. So..kalau korang nak buat Photobook, sila beli sekarang..ade lagi 2 hari lagi untuk promotion kat Photobook Malaysia untuk Medium Landscape Imagewrap.. RM64 je sebuah.. Click link ni untuk tengok promo. (Open in new tab)

Nanti2 bile rajin aku update ape rupa design isi dalaman photobook tu..hehehe..kali ni sebab last minute buat kerja so memang aku buat 100% kat Photobook Designer je..takde pakai photoshop pon..hehehe..

So itu je lah..jangan lupe beli voucher photobook tu..hehehe..Tak.. Tak…aku tak dapat ape pon promo photobook ni.. :p

written by beba

2 thoughts on “Mood ber’PHOTOBOOK’ datang lagi!!”

  1. Pingback: 'Azri's First 50 Days' Photobook | Habibah & Anas

  2. Pingback: 'Azri's First 50 Days' Photobook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>