Medium Landscape Imagewrap Photobook for RM99!!

 

wahh..ni offer best from Photobook Malaysia..

tinggal satu hari jek lagi…sila2 la beli ek..

ni kiranya cam beli jek dlu for RM99 then diorang akan kasi kita voucher code yang kita boleh masukkan masa kita nak check out order kita. The voucher valid until 31 March 2012. So ape lagi..hehee..

even with paper upgrade and delivery pon aku rasa still murah lagi..hehe..

aku pon dah beli satu..hohoho..tak sure nak buat yang mana..aku ade couple project dalam otak untuk photobook ni.. 😀

kalau sape nak tengok contoh Medium Lanscape Imagewrap from Photobook Malaysia ni boleh pergi kat post aku kat bawah ni:

Aku memang puas hati dengan photobook2 from Photobook Malaysia ni.. 😀

 

 

Alif's 1st Year Photobook

Alif's First Year Photobook!!

opss…lupe plak nak kasi link nak beli tu kat ne…haahaha…kepada sesape yang berminat tu boleh la pergi kat link ni kay: http://www.photobook.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=383&Itemid=45

kalau through link ni korang kena ada Credit Card or Paypal account untuk beli..cam aku yang takde credit card ni just bayar pakai bank transfer jek..tu pon untuk dapatkan no. account maybank diorang aku tanye kat customer service diorang..

kay laa..tadi baru balik beli sandal raya..hohoho..seb baik laaaa akhirnya jumpe gak sandal aku tu..hahaa..seriously sejak kaki dah naik satu size ni ada sedikit payah nak carik sandal…nanti kalau rajin aku citer plak pasal shopping raya kitorang…hehe..

 

written by beba

2 thoughts on “Medium Landscape Imagewrap Photobook for RM99!!”

Please let me know what do you think about this post. :D