harap2 sempat dapat photobook white room tu before balik KK…

haiyo..cam tajuk tu dah nyatakan..harap2 la sempat..huu..

rupanya masa hantar order tu dah hari jumaat…tak perasan plak..huu..aku letak alamat kajang..hopefully diorang bule post hari ni..kalau esok pon sempat lagi kot..sbb aku balik petang..selalunya orang pos datang cam tengah hari kot..

doa2 la sempat..hehee..kalau tak kena la suh sesape poskan ke KK..kena la tunggu lama sket lagi…huu..

theme untuk gambo white room studio photos ni of course la putih!! hehe..kat bawah ni ade sket gambar2 layout design for our photobook. untuk photobook ni aku order dengan Photobook Malaysia. Dlu beli RM99 jek..and masa wat order tu just tambah lagi RM12 untuk delivery cost..

white album photobook layout

nak wat photobook ni yang makan masanya ialah masa nak pilih and gambar and pastu nak susun kat mana gamba tu..huu..kadang pening gak..haahah..tapi bantai jek laa.. 😀

tak sabarnye nak tunggu photobook ni sampai…

 

written by beba

5 thoughts on “harap2 sempat dapat photobook white room tu before balik KK…”

  1. Pingback: dak p.saya nak photobook RM99 ni!esok last..

Please let me know what do you think about this post. :D