Digital Scrapbook style for Alif’s New Photobook [ongoing]

This last few days memang aku dok buat benda ni jek laa..and ade la lagi benda lain yang tak sepatutnya..hahaha..tu yang cam tak sedar rupanya cam dah lama tak update blog…

Kali ni aku wat Photobook untuk Alif’s 1 st Birthday tahun lepas…hehehe..dah setahun baru nak buat photobook.. :p and hopefully kalau sempat aku nak buat sekali photobook for Alif’s 2nd Birthday gak…

So this is what some of the layouts look like..

alif-new-digital-scrapbook-style-photobook

nice gak kan..wat style digital scrapbook ni.. 😀 skang ni kat internet belambak2 free kits and templates etc ni..cantek2 plak tu…google jek..kompom jumpe…kita pilih jek mana yang berkenan di hati…

skang ni baru nak mule on page 14…huu..another 6 + 2 (cover) pages to go..

owh..kalau korang tak tau..sekarang ni MyFlippix ade wat promo baek punye…murah gile..tu yang aku nak kejar skang ni..hehehehe..hopefully dapat siapkan these 2 photobooks before the end of this month…

written by beba

4 thoughts on “Digital Scrapbook style for Alif’s New Photobook [ongoing]”

    1. beba Post Author

      hehehe..ntah laa..sy mmg suke plak ngak photobook ni..lgpon kalau tak buat photobook kang mmg gambar kat laptop ni takut ilang ke pe ke..dah la takde bekap..

      photobook ni pon sebenarnye dah lama gile dah start..haahha..baru la skang ni cam nak wat btol..kalau takde sebab ape mmg tak bergerak pon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>