dak p.saya nak photobook RM99 ni!esok last..

photobookrm99lagi

ni la yang selalu aku tunggu2…hohoho..best wooo photobook!! ops my last photobook yang pasal White Album tu pon tak update2 lagi..hahaha..skang ni mmg merudum mood untuk update blog…

cepat2 korang…Photobook from Photobook Malaysia mmg best and promo RM99 ni mmg sangat best…kalau upgrade paper + delivery cost pon baru RM99 + RM32 + RM12 = RM143. Kalau dlu aku beli yang sama gak with 40% discount promo pon dah RM176+. So still untung…tapi kalau tak upgrade paper cam aku buat yang Photobook White Album tu RM99 + RM 12 = RM111 jek…murah kan..murah kan….

adakah aku kedengaran cam fanatik photobook..hahahahaa..

korang check out here kay: http://www.photobook.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=469&Itemid=66

written by beba

Incoming search terms:

  • photobook murah (86)

6 thoughts on “dak p.saya nak photobook RM99 ni!esok last..”

    1. Beba

      @ain hohoh..cpt2.. 😀 sehari lagi tinggal..

      @raje beli cepat wei…rugi tak beli… 😀

      @k.eli murah kan…yang ni kita kena wat design sendri k.eli..tapi dier ade sofware dier sendri..bule drag and drop jek gambar…suke hati la nak letak satu gambar per page ke..2 ke 3 ke 4..6 pon bule.. 😀

  1. adila

    salam,
    puan habibah..saya mcm tertarik dengan photobook2 puan, sy pun dah bukak website photobook malaysia..tp sy tak pasti bagaimana sy mahu pilih size n cover.. saya harap puan habibah sudi perkongsi idea dan pengalaman puan dengan saya..

    selalunya puan pilih jenis cover yg maner dan size aper yer?

Please let me know what do you think about this post. :D