Blog To Book #1

My ‘Blog to Book’ project or BlogBook for short dah pon siap! Yeay. For this first book cuma muat untuk sumbat post dari Jan-July 2008 je. huu.

blogbook

Memula tu ingat ke macam just a simple copy and paste job je gitu, hahaha. Tapinya lepas tu kena susun elok-elok sikit then nak bagi nampak macam takde la boring sangat so macam every pages tu ada lah kelainannya sikit. Post lama-lama dulu yang bagusnya banyak takde gambar. Hahahaha. Kalau sekarang ni takle imagine mana nak kena save gambar and nanti nak susun pula gambar tu dalam blog book ni. Adeh.

What have I gotten myself into. Hahahaha. Since dah mula rasanya takkan la nak stop ye dak. Cuma nya mungkin progress akan agak slowlah. Banyak sangat dalam kepala otak ni semua nak buat. But being me, when I am overwhelm jadi lagi tak jadi kerja nya. Hahaha.

So it will take a while before I am going to post about BlogBook #2. Mihmihmih.

Bagi sesiapa yang nak tau mana aku print buku ni, meh nak bagitau. Aku print dengan Photobook Malaysia. The trick is to buy their vouchers bila ada promotions. As for this type of photobook, it is a medium portrait softcover, kalau beli time promo cuma RM30 je.

Best juga tengok apa yang ko tulis dalam bentuk buku. Hehehe.

written by beba

One thought on “Blog To Book #1”

  1. Pingback: BlogBook #2 Siap!

Please let me know what do you think about this post. :D