Azri’s 1st Year Photobook

Another photobook for Azri 😀 Ini versi setahun permulaan kehidupan Azri. Bermula dari budak kecik ni lahir sampai la ke umur dia setahun. Alif pon ade gak photobook macam ni, dengan tema yang sama. Ada aku tulis duuuluuu kat sini: Alif’s First Year Memories in one Photobook!

Somehow aku memang la suka buat photobook ni. Hahaha. Walaupon selalunya memang buat last minutes, hahaha.. tapi memang rasa best je bila dapat pegang hasil yang kita design tu kat tangan. Dalam setahun  tu ada la dalam 1-2 gitu je la kot tengok mood. Kalau rajin mungkin lebih, dan InsyaAllah akan bertambah lagi. Hahaha. Harap-harap Photobook Malaysia akan lama bertahan buat business print photobook ni.

Dah panjang membebel ni gambarnya takde juga kan. Hahaha..

baby's first year photobook baby's first year photobook -

Memang personally aku suka hasil photobook kali ni. Simple, tapi comel gitu. Sesuailah dengan dak kecik comel dalam gambar tu. Mihmihmih.

More photobooks to come. Tunggu kerajinan dan ongkosnya saja. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D