Alif’s First Birthday Photobook dah sampai!

Last time kan aku ade tunjukkan layout yang dah siap untuk Photobook Birthday Alif yang pertama…Photobook tu dah pon selamat sampai ke rumah kitorang…and hasilnya memang la sangat puas hati wei…hehehe…

Meh tengok gambar photobook baru Alif… 😀

photobook-myflippix-alif-first-bday

Untuk Photobook kali ni 20 pages sahaja..so aku order ngan myflippix..time tu ade discount sampai 60%..memang untung habis…aku upgrade paper to matte laminate and plus shipping baru RM86 kalau tak silap..murah kan??

Sebab dah laminate tu so kertas dier pon jadi lebih tebal..so payah sket nak terkomot ke rosak ke…I loike Photobook…pasni nak buat untuk Birthday Alif yang baru2 ni plak…kalau ade mood la..hahahaa…and skang ni promo myflippix untuk bulan Mac just 45%..bule gak la kalau korang minat nak buat ke…tapi kalau nak berbaloi2..tunggu la yang 60% tu kalau diorang buat lagi..heheeh..:p

tu jek la for hari ni.. 😀

p.s: Alif ntah mana belaja ntah..dok cakap ‘Hip Hip Horey‘ ! tak sudah…hahahaa…

written by beba

Incoming search terms:

  • myflippix (17)

One thought on “Alif’s First Birthday Photobook dah sampai!”

Please let me know what do you think about this post. :D