Akhirnya siap jugak! :D

Dah siap! So esok boleh la hantar kot…

Lama gak buat baru siap ni…ops..lupe plak nak bagitau ape yang dah siapnya…of course the latest photobook untuk Alif..dah setahun baru sebok nak buat photobook untuk 1st Birthday Alif…hehehe…takpe2..kalau ade rezeki aku siapkan gak photobook untuk 2nd Birthday dier plak…

Nak buat screen shot baru cam malas…hohoho..so aku letak jek la balik gambar layout photobook yang dah siap aku buat last time tu..

alif-new-digital-scrapbook-style-photobook

ok la..tu jek for now… 😀

p.s: aku rasa cam banyak gile back dated post yang aku tak tulis lagi..rasanya bule lagi ke kalau nak tulis..hehehe..bulan ni cam mood aku untuk update blog adalah sangat rendah…

written by beba

5 thoughts on “Akhirnya siap jugak! :D”

    1. beba

      @o’gosh hehehe..ha ah..kena gak ada usaha..tp skang ni cam tak sesusah dlu kita kena buat from scratch…banyak sangat templates kat internet…and kits pon banyak…kalau minat kat sini dier ade byk listkan freebies for downloads…most of it for personal use..tapi ade gak kadang2 commercial use ok..

      http://freebies-storage.blogspot.com/

      saya bagi satu jek… 😀 kang bagi byk2 pening plak nak dl..hehe..byk sgt cantek2.. :p saya pon dok sebok mendownload sampai nak full dah hard disk..

  1. Pingback: Alif’s First Birthday Photobook dah sampai! | Habibah & Anas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>