2013 A Year Review Photobook..

Salam semua,

Cerita pasal photobook lagi..hehehe..lepas ni ade lagi satu..hahhaa. Dah la hari tu terbeli lagi satu photobook. Plan nye nak buat photobook untuk time tunang dolu2..hehehe..

So ni just nak tunjuk je gambo photobook yang aku buat tema review in a year. Kiranya macam summary ape yang jadi dalam tahun 2013. Silalah tengok gambar photobook aku yang tak seberapa ni..hehehe..

2013-review-photobook-01

2013-review-photobook-02

2013-review-photobook-03

Since buat last minutes kan so memang aku pakai readybook yang Photobook Malaysia dah sediakan..cuma yang ada pasal Easter la, x-mas semua tu aku delete lah..sebab tak perlu kot..hehehe..then tambah ape yang patut macam hari raya. Then ade special occasions, i.e: bercuti, gi kidzania etc..

Macam best je kalau buat camni kan..so lepas ni boleh la buat lagi..tunggu next year la plak..hehee..boleh buat untuk tahun 2014 pulak.

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D