Template wordpress yang baru for blog.beba-anas.com

Assalamualaikum,

Pada yang dulunya pernah datang bertandang kat blog picisan aku ni mesti perasan yang blog ni dah buat makeover lagi sekali..hehe.. Tukar style pulak..

So sesaje je la nak postkan gambar template lama kat post ni..untung kenangan sendri di masa depan..

wordpress template pink and brown - blog beba anas

Template lama guna warna pink and brown..yang baru ni warna-warni gitu..hehee.. :p Dah test dah tapi tatau la kot ade yang tertinggal memana lagi yang tak matching tu..huu…

Sekarang ni macam ade sedikit busy gak dengan kerja buat blog makeover..logo pon bule tahan gak permintaan..dan jugak untuk cover photo facebook.. kalau rajin sila2 lah melawat kat portfolio website aku CreativelyBeba. Tapi situ pon macam slow gak update..hehehe.. ade 6-7 kerja gak tak berupdate lagi..sabo je la..heehe..

Queue for kerja design pon macam panjang..so kena la aku pon kasi lajukan sket pace mendesign ni..rasa tak best la queue pepanjang ni..huu..

Ok lah..tu je for now..lepas ni nak buat post2 pasal peristiwa yang lepas2…tak kesah la kan dah lepas lama ke tak..yang penting blog ni macam untuk kenangan kita sendiri kan ..nanti in the future bace balik macam best gak..hehe..macam ala2 sekarang ni kalau dok bace post masa zaman berchenta dlu rasa macam nak hentak2 je kepala kat keyboard laptop..hahaha..macam ntah ape2 je…  :p

written by beba

2 thoughts on “Template wordpress yang baru for blog.beba-anas.com”

Please let me know what do you think about this post. :D