Rainbow Alif Ba Ta Flash Card Template (Freebie)

free download - alif ba ta flash card template

Ta daaaa!! hehehe..akhirnya siap jugak..nak buat nya bukan lama pon, tapi nak duduk spend masa untuk buat tu yang payah bebenor…hahahaa..tu pon still belum print lagi ni.. aku dok carik kertas card tebal tak jumpa la pulak. huuuu..

Yang lama punya untuk Alif dulu yang Mini Alif Ba Ta Flash Card tu macam rasa dah kurang comel and of course sebab namanya pon mini kan so kecik lah.. Boleh dikatakan yang ni ala2 upgraded version lah..hehehe..

Kalau nak download template ni silalah ke link ni ye: https://www.facebook.com/creativelybeba/app_153284594738391 (will open in new tab)

Nak like page tu pon bule..tak like pon takpe..still boleh download jugak..hehehe..nanti kalau ade sesape yang download and gunakan share2 la gambar ye..nak gak tengok.. 😀

written by beba

2 thoughts on “Rainbow Alif Ba Ta Flash Card Template (Freebie)”

  1. Pingback: Make your own Alif Ba Ta Flashcard Tutorial (Free Printable)

Please let me know what do you think about this post. :D