Cute Baby with Buchuk Contest!

 

Contest cute baby with buchuk

Click banner kalau nak join ek.. :D

 

wahh..dah lama tol tak masuk contest..tapi cam mmg tertarik btol ngan contest yang Mrs. K and Lynn anjurkan ni..

bile ternampak jek contest ni terus teringat satu gambar yang kitorang baru amik masa balik KL hari tu…

cam tau-tau plak diorang ni nak wat contest pasal ni…hehhe..

En. Alif ni kalau ke mana-mana memang aku bawak botol susu dier and teman sejati dier la…bantal busuk kesayangan tu..tapi bantal busuk Alif ni takde la busuk sangat pon..bile dah cam ala2 dah nak masam tu aku tukar sarung baru…hehe.. (yang masam tu part 4 bucu bantal tu laaa…di hisapnya and gigit2 nya..terutama time nak tido..)

balik Kajang hari tu cam tak sempat nak beli kain untuk buat sarung baru untuk Alif…nenek kajang ade mesin jahit..bule tolong jahitkan untuk Alif…mak belum ade rezeki lagi nak beli sebijik..hehehehe..tunggu dapat bonus terletak dlu baru beli sebijik…haahaha…

opsss…cam terpanjang lak intro…tapi yang pentingnya semestilah gambar yang nak dipertaruhkan untuk contest kali ni kann.. :D

Alif with him bottle and bantal busyuk

Alif Bin Anas | 1 Tahun 8 Bulan

Rasanya semua syarat dah pon dibuat..tu jek la kot..hehee.. :D

written by beba

Incoming search terms:

  • baby contest 2011 (14)

6 thoughts on “Cute Baby with Buchuk Contest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.