Category Archives: Random Stuff

gambar kawen yati n aboy..

ni gambar2 from one of the photographer..yg pompuan tu..yg laki tu blom upload lagi..nnt kalu da kuar aku letak link tu kat sini…ni time kenduri kat umah pompuan..tapi korang sile la tgk gambar pengantin saje ek..kalu ade gamba aku menyelit kat mana2 tu abaikan jek..ok..:D hehe..link nyer kat bawah tu..tgk la ek..jgn malu2..yati ngan aboy xkesah..

 

http://www.flickr.com/photos/guttiferae/sets/72157604047000568/

 

beba+yati+kiki

anas pegi bali..

cam tajuk tuh la..da 3 hari da dier g sane..dier pegi sane ngan org office dier..kirenyer company trip la ni..fully sponsored..xpe la tu..huu..kena tinggal..huu..mmg xle ikot pn..heh..len ar kalu same kije.:D..yang buat jadik marah ni ade ke dier xbawak henpon, da la x bagi tau plak tu..ampes..at least kalu dier bgtau tu xde la nk pikir bukan2 da dier da bagitau..

 

the day dier pegi tuh..da la langsung x call ke sms ke..xde kabar berita,sampai la arini..tetibe td tgh hari dier msg..tu pon pinjam hp kak lin..seb baik la dok msg..kalu mmg la balik nnt kena budak tu..huu..geram btol..cam nk sepuk2 jek..huu..

 

skang ni dier da pandai..kalu wat salah mesti pastu kalu umpan blanje makan punye..huu..pandai ek..bijak2..tp buring tol xde org nk msg2 ni..tp kalu ade pon xde la msg selalu pon..h0h0h0..mengade sungguh..hehe…