Category Archives: Alif

Alif – 1 week da..yeay

hari ni alif da seminggu bersama ngan mak and ayah dier….yeay..hehehe..tp ade berita xberapa baik..sbb baru jek pagi tadi mak anas cakap alif kena kuning..huu…padan la pagi tadi dier senyap jek..aku cam rasa pelik gak..huu..

skang ni aku dok tunggu kat umah jek..diorang bawak alif pegi klinik kesihatan kat kuala penyu..dak p cakap kuning alif x tinggi…huu..tp alif budak baik..xnangis pon bile kena amik darah..hehe..nurse pon jadik pelik…kate dak p laa…da aku pon xde kat sane..huuu…

aku cam ade terbaca kat forum kate kalu mommy with blood type O tambah plak baby boy with blood type O jugak mmg ade high possibility dapat jaundice ni..huuu..xtau la setakat mana kebenarannya..both aku and alif blood type jenis O+ve.

pusat alif baru jek jatuh hari ni gak..hehe…:D

huu..cam ade lagi nk citer..tp cam malas plak..hehehe..

alif

bwh ni gambar2 alif lagi..