Ni Dalam Kapal Terbang..Bukan Dalam Rumah Ye~~

dalam-kapal-terbang-airasia

Ni la tempat Alif melepak time balik from Raya dalam plane hari tu…boleh pulak dok baring kat tempat letak kaki tu..bukannye bersih pon bawah tu..tapi kalau tak bagi baring kat situ kang mengamuk sakan plak ke pe ke..so biar jek laa..asalkan dier suke hati..huu…kitorang pon aman bahagia.. :p

Gambar-gambar hari raya hari tu pon tak keluar lagi..huu..ada dalam camera..tak transfer lagi..harap2 dapat la post before habis raya ni..hahaha…

Owh..ni ada satu gambar raya hari tu time kawan aku Ain and Murni datang beraya kat umah Kajang..Thanks korang for coming..happy Alif dok nak ngajak makcik2 dier join main Zombies VS. Plants 😀

murni dan ain datang berayap.s: cam ramai pulak kawan and kenalan aku dok keluarkan berita dah pregnant..bila la pulak turn aku ni..huuu.. 🙁 belum ade rezeki lagi..

 

written by beba

2 thoughts on “Ni Dalam Kapal Terbang..Bukan Dalam Rumah Ye~~”

  1. beba Post Author

    @efa hehee..tu laa alif tu..asalkan dia bahagia kat bawah seat tu..

    ye ke? belum ade rezeki cam kitorang gak la tu..huu..bile kita betul2 nak and tak dapat2 ni mmg kadang cam jadik stress pon ade kot..hahaha..en.laki dah cakap dah hari tu..’awak jangan la stressed sangat’..tapi takde la sangat pon..sket2 jek..kadang2..salah dier gak..time yang ‘sepatutnya’ dok sebok nak tido jek..dok pergi main bola la pergi ride motor la siang tu..time2 tu la sebok nak buat semua benda gitu2..last2 tido terbongkang tak reti2 nak menjalankan tugas..sape tak stress…huu..lagi2 plak orang2 kat keliling cam ramai plak yang dapat good news tu..jeles gak laa sket2..hehehe…emo plak saya ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>