Melantak Prosperity Burger~~

Kompom mmg istilah tu melantak..sebab sejak McD keluarkan balik Prosperity Burger untuk tahun ni dah 6 kali dah aku dok makan Prosperity Burger McD..and kompom la yang prospernye bukan la aku..tapi McD…hahaha..maybe yang prospernye kat aku ni ialah lemak2 di perut jek.. :p

prosperity-burger-mcd

bulan ni aku rasa cam bulan melantak kat luar kitorang sekeluarga..hehe…tapi next month dah tak la..sekali sekala jek bule wat gini..kalau tak kang mmg berabes duit ke makanan jek laa..hehehe…nanti2 lagi post aku mesti pasal makanan lagi..hahaa..kalau korang tak mo bace pon takpe..hahaha..tapi aku nak gak wat post… :p

but akan aku selang seli sket ngan mende2 lain gak la..hehe..dah lama dah aku tak tulis pasal progress pembesaran anak lelaki aku yang sorang tu..skang ni cam dah banyak gak la dia dah terer dah…rasa2nya dier cam da bole bace dah sket2…maybe perkataan yang dia selalu nampak gitu kot..aku pon tak berapa sure..tapi tu cite lain masa la plak… 😀

written by beba

One thought on “Melantak Prosperity Burger~~”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.