Gambar Keluarga di Pelamin DIY Adik Aku (2 hari selepas Majlis)

Gambar from Official photographer cam belum ade kot..kalau kamera sendri tu ntah la..rasanya adik aku si Kichi ade dok amik gambar hari tu..but tak sempat plak nak tengok..hehehe..gambar ni kitorang amik before kitorang ke airport..yo laa..dah nak kena balik ke KK kan..kejap jek kat sane..ape pon tak sempat nak buat…huu…

gambar family depan pelamin mak and alif posing depan pelamin diy

pelamin kitorang adik beradik sejak dari aku kawin dulu lagi memang DIY jek..sebab ayah aku cam tak berapa nak suke ade pelamin..but bagi kitorang yang lain kalau takde pelamin tu cam tak best jek..mana plak pengantin nak posing2 and nak amik gambar family segala..takkan la background  hodoh jek kot..ye tak?

pelamin DIY ni ala2 kira hasil usaha mak aku la..dia yang beli segala barang2nye..and time mendeco nye plak pukul 4 pagi hari majlis kendurinye..hahaha..platform tu mintak tolong suami kak yanti (pembantu mak seminggu sekali kemaskan rumah) buatkan..untuk backdrop kat belakang tu adik aku pakcik yas yang dok paku pepagi buta and staplerkan kain backdrop tu..kain kuning tu cam kain lama mak aku tak pernah gune..rasa cam cun plak letak gitu..cam ala2 pemanis la kot.. :p

bunga2 tu fresh flowers..lama gak tahannye ek..and mak aku la yang dok menggubahnye..seperti biasa~~

kerusi tu murah jek mak aku beli kat cavenzi..harga dah campur penghantaran ade la dalam RM170++ ke berapa ntah..lebih kurang la..lupe plak aku..

sumbangan aku kat pelamin ni? hehehe…sket jek..aku dok jahit crystal2 kat kerusi tu and cushions, then angkat2 and tolak2 ape yang patut..juga tukang memberi komen tak rasmi.. :p

panjang plak cite pasal pelamin DIY kahwin adik aku ni…heheheh..tu jek la kot..lastly just nak letak gambar Alif time atas plane jek..

alif reading his "map"

hobi Alif tiap kali naik kapal terbang..bile duduk jek nampak benda tu dok cakap “It’s my map!!”. Map la sangat kan..hehehe..tapi aku layan kan jek laa..suh dia bace..makin lama cam makin terer gak la Alif membace..last picture of the day~~ :p

Alif tengok luar tingkat kapal terbang
written by beba

Incoming search terms:

  • diy pelamin sanding (57)
  • pelamin diy (41)
  • pelamin 2012 (26)
  • diy kerusi pelamin (5)
  • diy kerusi pengantin (4)

One thought on “Gambar Keluarga di Pelamin DIY Adik Aku (2 hari selepas Majlis)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.