Eating like A Bawse… :D

azri makan sendiri

Sampai naik ke atas kaki ha makan…hahaha.. Azri. Azri..

Baru-baru ni je baru kitorang bagi dia makan sendiri ni..tapi memang OK la dia makan sendiri..bersepah tu of course la kan..tapi macam takde la sehebat Alif dulu bab sepahnya tu..hahaha.. senang la keja mak or ayah nya nak mengemas.. Radius nasik bertaburan tu kecik sket.. huhuhu..

p.s: Mak tengah buat project DIY untuk Azri, tapi abang Alif pon boleh gak guna..hehehe..bila la nak siapnya tu..hahaha..

p.p.s: Template baru blog ni dah siap..tapi malas nya nak install..hahaha..ade benda sket nak kena check..tu yang tak buat2 lagi tu..tengok la 2-3 hari ni nanti… :p

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D