Azri; My cute little bumblebee

image

Comel tak..comel tak? Hehehehe..Azri pakai baju bumblee bee dia…Alif dulu pon ade gak baju bumble bee…

Gambar ni aku ambil lepas balik dari rumah mertua yas..adik aku yang no.3 tu..yg baru2 ni kawen.. 🙂 MIL dia terpeleot ke camne kaki dia..kena simen bagai..so pegi la melawat..tapi kat sane..siap dihidang makan nasi lauk sodap2 lagi tu.. yum2..manonye den nak kuruih..makan je bergantang2..hahaha..

Bile aku dok tengok gambar lama..time mcm ni aku da pakai balik jeans lama..maknanya da dpt balik pre-pregnancy weight…tp skang ni..harapannnn..huu..tunggu la balik KK nanti aku berusaha kerasss… “AKU NAK KURUS” motto hidup buat masa ni..hahaha..tp kat KK kang lah… sekarang ni..lek luuu..enjoy makan..hahaha..alasan je byk kan.. :p

Ok lah..itu saja laporan semasa..sebelum ni lagi satu gambo of my boys plak..Alif & Azri

image

P.S: bile lah nak tukar template blog ni agak nye..dah tak valid..hehehe..

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D