Author: beba

just married!

ape ek nk tulis…haha..xtau..tp skang ni idop aku mmg cam honeymoon jek..walopon belom lagi pegi honeymoon and duit balance majlis tu pon blom bayar2 lagi..hahaha..all in all..rasanyer majlis hari tu ok la..alhamdulillah..berjalan lancar..time nikah pon ok..dengan satu lafaz aku pon officially da jadi wife en anas…tp da kawen ke blom..dak p tetap dak p..xreti la nk panggil abg2 ni..hehe…maybe lama2 sket kot..pas da ade anak ke nnt..eheh..

 

actually nk gak post cam awal2 sket…tp modem kat umah aku tu da terbakar da..ampes tol..tu la xle nk berinternet ni..ni pon kat cc..so xle la nk pepanjang..heheh..intro jek la..nnt bile da elok internet kat umah aku bule la aku cite panjang lebar sket..tu pon kalu rajin…hahaha..gambar yang bili (adik sapik) amik da dapat da…cantik2 gak la gambanyer..tp yg from main photographer tu kena tunggu sebulan plak…queue panjang plak..huu..tp xpe la..asalkan da ade gambar yg bule tgk..nnt2 bile ade masa n internetnyer aku upload la kang…tgk la maybe upload kat flickr or kalu rajin aku just setup gallery kat site ni jek..tp planning tu mmg da ade da…cume malas jek..hahaha..kay laa…rasenye nnt mesti dak p post kan yang cam ala2 cite dr dier punyer pov..hehe…kay la..nnt2 sambung..:D

lagi 4hari jek lagi..huu

xlama da lagi ni..hehe..nk kate da prepare sume siap pon xgak..hantaran pon xsiap lagi..ahaha..tp xpe mak buatkan..um..pastu baju nnt hari rabu baru pegi fitting..huu..cam malas plak nk menaip panjang2 hari ni..sebenarnyer ade jek lagi keja..hehe..kay la..

 

then kat bawah ni ade gamba kad kitorang:

kad beba

kad beba

 

kad anas

kad anas

lagi 8 hari..

8 hari jek lagi before aku jadi isteri anas..huu..bule ke aku ni jadi isteri orang ni..hahaha…rasenyer ok la kot..tp anas pon kena tolerate gak la..hehe..xle ar nk expect aku tros2 jadi isteri yg berjaya..ape2 pon kena ade first step gak..so lagi 8 hari aku akan melangkah ke dunia baru dan hidup baru..dan di tempat baru..huu..kena carik kawan2 baru..hehee..mmg da sume da baru ni..ngan suami baru…haha..hopefully idop aku ngan anas nnt akan bahagia sampai ke akhir hayat kitorang..

walopon xde kaitan..tp nk gak letak gamba ni..huu..gamba dak p dan penyu kesayangan dier jumpe kat bali..cam seiras kan? ahahaha..

anas dan penyu

anas dan penyu