Video Alif Ba Ta favourite En. Alif..Memang Best~~

Hari ni aku nak share ngan korang sesape yang dah ade anak tu satu video Alif Ba Ta yang best and educational la untuk anak2 kecik korang…Alif mmg suke gile..aku download kat ipad dia mmg cam hari2 gak la dia tengok sambil2 nyanyi2 sama2..

jom kita ikot sama2.. 😀

Bestkan?

Terima kasih banyak la kat orang yang buat video ni..dlu2 aku ade carik gak video Alif Ba Ta..tapi cam tak banyak yang best and catchy gini..

Owh..lagi satu ada sesape ade suggestion tak kalau nak ajar budak2 mengaji pakai ape yang bagus ek? dlu2 ade iqra’ jek..tp skang ni macam2 jenis yang yang aku dengar..ade tu al-furqan kot..tapi mana yang sesuai..kot2 kalau ada sesape yang dah pernah beli..boleh bagi pendapat sket tak?

written by beba

Incoming search terms:

  • download video alif ba ta (72)
  • free download video alif ba ta (39)
  • alif ba ta video download (31)
  • video alif ba ta free download (29)
  • download alif ba ta video (16)

3 thoughts on “Video Alif Ba Ta favourite En. Alif..Memang Best~~”

Please let me know what do you think about this post. :D