Umur dah 2 tahun baru nak gi main buai…

Post ni takde kena mengena ngan post balik Kajang..tapi just nak post video Si Alif naik buai for the first time..hehehe…

Kawan aku Puan Pipah kata aku kejam dah 2 tahun baru nak bawak anak gi main kat taman…hahaha..ye ke kejam? Tapi before taman ape ntah nama ni bukak pon kitorang tak tau mana ade taman yang ade mainan gini..yang ala2 safe untuk budak2 ni laa..Taman ni baru jek bukak tahun ni ke tahun lepas ntah..heehhe..so bukannya sengaja tau tak bawak anak pergi main buai.. :p

ni la rupenye budak yang first time main buai..

hehehe..untuk kali pertama di maafkan laaa…

maybe lain kali bule pergi lagi.. 😀

p.s: masa balik Kajang kitorang pergi tengok Piranha makan2…nnt aku post video..

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D