Superman kelihatan berkeliaran..

 

superalif

superalif berkeliaran..

 

hahaha..happy betul alif berjalan2 kat lobby hotel ni..luas kan..kalau kat rumah kitorang celah mana jek pon dier nak jalan…hari tu ada kawan anas datang and duduk kat promenade hotel kat KK ni..so saje2 jek la jumpe and ajak diorang makan skali dah alang2 kitorang pon mmg nak pergi makan..gambar2 ni semuanya amik masa tengah tunggu diorang turun laa..

superalif and mak

superalif tawaf lobby

 

go go go alif!

I like this picture...

 

habis la ditawafnye satu lobi hotel tu..aku pulak mengekor jek la kat belakang…laju jek perginya skang budak ni…nak kasi mak dier exercise la tu..hahaha..

cerita pasal makan tu..mmg dah plan nak makan steamboat kat grace point, KK..not bad laa..dah bawak dah camera..tp ada kawan anas tu kan..cam segan plak nak snap2 gambo ni..hahahaa..so takde la gambar2 food ni..tp maybe kalau lain kali pergi lagi bule la snap gambar.. :p

written by beba

11 thoughts on “Superman kelihatan berkeliaran..”

  1. ejaa

    comel je pakai costume superman. haha pasni lh pakai bju otomen laks:p

    hahaha membantu dalam proses diet!

    hoho cantek lah baju puan beba pakai tuh!sesuai sesuai. tapi tak de la nampak gemok ke ape. hoho!

    1. beba Post Author

      hahha..proses diet skang ni cam dah tak berapa buat jek..haahah..teruk btol kan.. :p

      baju tu beli mmg spesel untuk bday alif hari tu..hehe..sebab tu la carik baju jenis camtu..dapat menyorokkan ape yg bule disorok..hehehe..

      baju otomen cam menarik perhatian sgt kot..haha..dah la bukan manusia..kalau superman ni ade rupe manusia..batman pon ok laa..ade gak romper batman..cam comel..hahaah..

    1. beba Post Author

      hahaha..ala pips..dak kecik..tak kesah..kalau dah besar ye la kot nak segan..hahaha..sementara cute2 lagi ni..pakaikan jek..tapi kalau otomen mmg tak kot..hahaha..tak berapa nak kiut sgt.. :p

  2. Pingback: Tweets that mention Superman kelihatan berkeliaran.. | Habibah & Anas -- Topsy.com

  3. mummyseri

    salam beba..
    mmg best mkn stmbot kat gracepoint tu..kite dah beberapa kali..ada try dim sum dia ?sedap jugek tau..aah la stakat ni x smpat nk snap2 gambo..ada skali bawa sdrae mkn kt situ ..samalah segan rasanya..

    1. beba Post Author

      ada try..sedap..hehee..lenkali bule makan lagi kat situ..kalau sedara2 ni takde la nak berapa segan(kalau yg rapat laa) tp ni sebab tak kenal kan..kawan husband jek..and dierong pon takde la rapat sgt kot..so cam malu2 meow la nak snap2 gambo kat situ..takpe2..nnt pergi lagi..hehee..

    1. beba Post Author

      @nadic hehe..baju tu selesa jek..cam baju2 biasa gak..so mmg selesa.. 😀

      @yaz spender merah dier hari tu pakcik yas cilok..tu yg ilang tu..hahaaha…

Please let me know what do you think about this post. :D