Super Alif is a Winner!! :D

Prices for 3rd place winner

Prices for 3rd place winner

hohoho…actually nak post semalam pasal ni sebab resultnya semalam pon dah keluar…alhamdulillah contest ke-2 yang Alif masuk ni berjaya la dapat 3rd place dalam category baby boy. Gambar kat kanan tu la hadiah yang kitorang dapat..hohoho..

Harap2 contest Cutest Baby in Blue and MBP Cutest Baby in Nature yg alif masuk pon dapat la something jugak..hehehe.. 😀

Skang ni macam rasa lagi bersemangat plak aku nak masuk contest2 ni…ade gak la 2-3 contests yang aku cam akan mencuba nasib gak..tp nanti2 la aku buat post…sebab tarikh tutup contest tu pon lambat lagi…gambar pon blom carik lagi..hehehe…

Aku ni dok sebok2 wat entry kat blog ni aku blom lagi email Intan alamat rumah aku ni..hehehe..jap..g email jap..kang lupe plak kang… 😀

—————————————————————

Okeh..dah email..sambung balik cerita…hehehehe..thanks to Intan sebab pilih “Super Alif” as one of the winners. Happy nye menang contest. Aku masuk contest pon rasanya takde la cam tengok hadiah sangat pon…tapi saje2 je..happy2..and tambah kenalan baru kat internet ni. Sebelum ni aku cam mengamalkan dasar tutup pintu sket..hahaa..mana ade nak masuk ape2 cam bergaul2 ngan orang lain. Skang ni da berubah..hahaha..lgpon you can make money through blogging. Memang tak disangkal lagi.. 😀 sebab aku dalam beberapa bulan lepas ni  kengkadang tu dapat gak la dalam RM20-40.

Baru semalam datang email from maybank2u. Alhamdulillah..dapat la aku RM40. Tak caye? Tgk kat bawah ni..screenshot email aku.

RM40 from Affiliate..

RM40 from Affiliate..

hohoho..jgn salah paham ye bila tengok nama affiliate yang aku join tu..hehehe…semua affiliate2 yg berunsur sx ni aku join untuk aku promokan kat blog hantaran kahwin aku. Korang nak? hahaha..meh tengok kat sini… :p Hasilnya..not bad kay…lagipon benda ni for education purpose..bukannye benda tak senonoh pon..ye tak..untuk suami isteri.. 😀

heheh..lari tajuk btol ni..hehehe..kay la…kat bawah ni gambar bonus “Super Alif” …. up-up and away!!! hahahaa…

Yeay...saya menang!!

Yeay...saya menang!!

Super Alif menyerang penjahat "Sang Ayah"

Super Alif menyerang penjahat "Sang Ayah"

Super Alif dengan Mak

Super Alif dengan Mak

written by beba

8 thoughts on “Super Alif is a Winner!! :D”

Please let me know what do you think about this post. :D