Serious Baby 2009 Giveaway..

Ada lagi contest..hohoho…memula cam takde la tergerak nak masuk contest ni…tapi masa dok mencari-cari gambar Alif masa nak masuk MBP Cutest Baby Smiling Contest tu terjumpa la plak gambar En. Alif tengah bermuka serious…ape lagi..terus la teringat ade contest pasal muke serious ni…hehehe…so ape lagi…ni lah entry nye… 😀 Alif pon nak compete ngan Kak Iqin dier…hohoho…

Seperti biasa contest-contest ni mesti la dibuat bersempenaan dengan event apa saje le..so this time contest ini di anjurkan oleh Ibu Rifqi sempena Birthday dia yang ke-29.

Happy Birthday to you

Happy Birthday to you

Happy Birthday to Ibu Rifqi…..

Happy Birthday to you..

Semoga panjang umur, murah rezeki dan diberkati hidup sepanjang hayat.. 😀

So silalah pilih anak saya sebagai pemenang ye..hahaha.. 😀 Just Kidding…tapi kalau menang besh laa.. 😀

Rasanya semua syarat2 dah pon settle…meh kita tengok betapa seriousnye En. Alif kita…

'Aku tengah serious ni..kang ada yang kena hempuk kang...'

'Aku tengah serious ni..kang ada yang kena hempuk kang...'

Maybe tu la kot Alif cakap masa aku dok amik gambo ni….tapi bukan nak hempuk mak dier…nak hempuk camera jek..heheheh…Alif sayang mak dier…. 😀

Uh..jap ada lagi satu gambar…aku rasa ni pon serious gak..so aku biarkan kat penganjur contest ni untuk pilih yang mana dia rasa paling serious.. terima kasih ye ibu rifqi…

Hoh..serious laaa...serious...

Hoh..serious laaa...serious...

Amacam..ada serious tak? berkerut-kerut dahi tu..punya la serius…hahahaha…

owh lupa pulak lagi satu. Budak kecik yang tengah serious ni:

Nama Dia : Alif Bin Anas

Lahir Pada: 03.02.2009

Umur dia sekarang: 10 Bulan 6 Hari

Okeh rasanya dah complete dah entry ni…so akhir skali..publish and leave the link kat post Ibu Rifqi…hohoho..

written by beba

5 thoughts on “Serious Baby 2009 Giveaway..”

Please let me know what do you think about this post. :D