Selamat Hari Lahir yang pertama Alif~~

Selamat Hari Lahir, Happy Birthday….Alif !!

tak sangka kejap je masa berlalu…sekarang ni Alif dah satu tahun dah kan..

masa Alif lahir dulu kecik jek..ye la kan..tak sampai pon 3kg..

sekarang ni..kalau nak duduk kat peha pon dah tak muat dah..hehehe..

Baru je lepas habis buat birthday party kecil-kecilan untuk anak mak yang comel ni..hehe..

Alhamdullillah, semua pon berjalan lancar…makanan cukup..minum cukup..kek and cupcakes sempat ambik..hehe..

cookies pon ade..

terima kasih kat nenek, atuk, pakcik boem, pakcik yas, mama rina, masabu, mak su z and pakcik pashir sbb tolong menjayakan birthday party alif ni tau… 😀

kay la..nak tulis panjang2 cam letih..hehe..so sampai sini je la… 😀

Harapan mak supaya Alif membesar jadi anak yang soleh, patuh kepada mak,ayah dan Allah, menjadi seorang yang berpekerti mulia, beriman dan beramal soleh. 😀 tak kisah la anak mak nak jadi ape bile besar nanti, jadi qs cam ayah ke..jadik engineer ke..doctor ke..ape2 jek laaa…tapi yang penting Alif berjaya dalam apa yang Alif buat and tak lupa dengan mak dan ayah nanti..dan jangan lupa jugak tanggungjawap pada yang esa…

p.s: mak sempat bli baju baru…hohoho..

p.p.s: nanti kasi upload gambar pulak..hehehe.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • harijadi pertama (12)

16 thoughts on “Selamat Hari Lahir yang pertama Alif~~”

  1. JaJa-BinX

    Happy berfday Alif..sowi tak dapat dtg..coz umah aunty Jaja nun jauh di dalam hutan Shah Alam…Smoga membesar menjadi anak yg bijak & soleh…muahhsss..cubit pipit sketttt

Please let me know what do you think about this post. :D