Rumah Baru Alif

cam dah lama gile plak aku tak update blog ni kan…heheh..cam sejak bulan lepas teruk betul performance aku bab2 mengupdate blog ni…

kali ni post pendek jek laa..warm up balik setelah lama tak menulis kat sini…hari tu kitorang saje2 jek carikkan rumah baru untuk Alif…bukan la rumah betul pon..rumah untuk dia main2…

meh tengok rumah baru Alif tu..

alif-rumah-baru

kiut tak? hehe..kitorang beli kat Toys R Us @ 1Borneo…harga kalau tak silap aku dalam RM95+ gitu kot..benda alah ni lembut jek..selalu gak la kena buli ngan Alif sampai berguling2 di kejakan dek Alif…dan sangat lah ringan sampai di henjong nye keluar bilik, masuk bilik, keluar balik bilik…sesuka hati dia… 😀

kay lah..tu jek..banyak sangat nak cerita ni..tapi tu laa..mood takdak..hehehe.. :p akan diusahakan mood tu nanti.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • rumah baru (52)
  • projek perumahan baru 2011 (10)

3 thoughts on “Rumah Baru Alif”

Please let me know what do you think about this post. :D