Rambut baru Alif..

Baru jek 2 hari lepas aku potong rambut Alif..hehe..sebab cam dah panjang sangat…kat depan pon cam dah sampai masuk mata..

Ni la rambut sebelum potong..

alif-potong-rambut

tak senang gak la aku nak potong rambut Alif ni…tak reti nak duduk diam…dah la ni first time seumur hidup aku dok potong rambut orang…sangatlah tak reti kay…so aku potong ala2 ikot suke hati aku jek….resultnye??

jeng jeng jeng…

rambut baru alif

pesen rambut mangkuk! hahaha..serious aku tak reti nak wat pesen lain dah..hahaha..rambut Alif pon dah la jenis tebal…nak layer2 ni tak reti la plak aku..tu pon cam dah berusaha dah….

konon2 nak potong rambut pendek sket so that tak nampak cam pompuan..tapi dah pendek gini pon takde la nampak macho pon..hahaahha…nasib la alif..nnt dah besar and dah reti duduk diam time potong rambut nanti mak ngan ayah bawak pergi potong kat orang  gunting rambut pro ek..sementara tu berpuas hati lah ngan gaya rambut mangkuk ni… :p

Ni antara rambut Alif yang berjaya di potong..

rambut yang dipotong

 

rambut mangkuk pon kiut gak kan Alif.. :p

written by beba

9 thoughts on “Rambut baru Alif..”

  1. peah

    cam abu bakar ellah la…muahahahaha…
    senang ko boh jerk mangkuk atas pale dia, peh tuh ko poting keliling….
    ok le rambut dia, dr bb ameer, cam Einstein jerk kalo pas mandi…huhu…

    1. beba

      @efa hahaha..agaknye dlu sebab mak dier hantu anime..tu anak ade ngikut cam anime kot..

      @auns part ayu tu yang takmo tu..haahhaa..at least cute tu ok lagi..takpe la..by the time balik kajang nnt rambut dah ok balik la kot..hehehe..

      @peah hahaha..takde la same sangat..kalau rambut abu bakar elah tu cam care ko describe tu la..hahaha..at least cam mangkuk yang trendy sket la kot… :p bukan trend skang ni orang still rambut2 pacak2 ke? ok la tu..ameer ikot perkembangan semasa..hahaha..asalkan jangan wat rambut cam noh hujan sudah…tak berkenan aku..haahha..

      @akish hehehe..sayang tu sayang gak..tapi cam dah ayu beno dah rupenye..and cam dah makin resemble awek plak..hahaha..tu yang potong tu..rambut alif ni ikot ayah dier..tebal and cepat panjang..

    1. beba Post Author

      @deela hahaha..terer ke..rambut ala mangkuk jek..seb baik la menten kiut walopon rambut pesen pelik gitu…hehehe..

      @nora cam girl sangat ke? hehee..ntah la..maybe kalau orang tak tau dier lelaki mmg nampak cam tu kot..yang kitorang ni hari2 tengok dier nampak dier cam lelaki jek…hahaha..

      @azzey hehehe..alif cakap mekaseh.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D