Project Felt yang lama2 dlu..

fuh..fuh~~ tiup habuk yang dah berinci2 dah kat blog ni..hehehe…

seriously mood aku untuk berblog cam makin menjunam..nak cerita ape pon tak sure..cam idea tu tak datang..nak melalut cam malas..tu yang jadik sunyi sepi jek blog ni sejak akhir2 ni…

Update kali ni cam yang dah lama dlu gak…cuma cam tak pernah tertulis plak lagi rasanya kat sini…

Project ni cam ala2 lebih kurang sama ngan yang project buku nombor2 felt yang pernah aku buat dulu tu..tapi ni untuk Alif..shapes2 jek..and macam kononnye untuk memory game…

felt-memory-match-card

hari tu aku ade start satu project baru kecil kecilan..and kalau korang dah selalu bace blog aku ni mesti tau yang aku ni memang lambat sket kalau bab nak siapkan kerja ni…hahaha…tapi kerja sendiri laa…kalau aku wat kerja untuk orang of course la aku akan cuba wat the best and on time.. (cuma ada gak orang yang nak siap on time..tapi dah setahun setengah pon tak bayar2 lagi..huu~~)

bulan ni alhamdulillah cam ade rezeki tambahan plak..baru jek tadi dah masuk duit earnings from Heartbeat..then tetiba tak diduga ada yang tempah blog makeover ngan aku..baru jek hantar 1st draft tadi kat dier..hopefully dier suke la kan..skang ni aku cam more to clean and minimal look… 😀

Kalau ade sesape lagi nak memakeoverkan blog dier sila2 la contact aku ek..kalau nak tengok portfolio aku bule la melawat official freelance designer website aku…(will open new tab)

ok lah..that’s all for now…kalau aku rajin ade la update lagi kat blog ni..hahaha…

p.s: FM yang konon2 aku nak buat GA tu sampai skang aku tak tau katne..tu la bertuahnya kalau ade laki yang rajin mengemas..sampai dah tak jumpe :p

written by beba

2 thoughts on “Project Felt yang lama2 dlu..”

Please let me know what do you think about this post. :D