Pagi En. Alif di Klias Kecil…

minggu lepas kan kitorang balik kampung..

pagi2 lagi En. Alif dah bangun and exercise dengan penuh riang ria kat halaman luar umah..

tak perlulah cerita panjang…entry kali ni tengok gambar jek ek.. 😀

klias kecil

muka di pagi hari

senyuman air liur basi..

morning exercise

tengok tengok

ape tu?

mula2 alif sorang jek..pastu cousin dier si Aiman pon join skali ngan kenderaan dier… 😀

nak tumpang

alif dan aiman

Alif sekarang kalau dapat kawasan luas camni..memang la tersangat happy dier dok tawaf kawasan tu..tengah hari tu..mmg sedap betul la dier tido..maybe dah letih berjalan tu ye la kot and lagi satu plak dok tido sedap dalam buaian cousin dier..hehe..kitorang kalau balik kampung bagi gak la alif merasa naik buai..saje je..tp mmg lena dier kalau tido kat situ..sejuk kot angin atas bawah..hehehe…

written by beba

5 thoughts on “Pagi En. Alif di Klias Kecil…”

  1. Pingback: Tweets that mention Pagi En. Alif di Klias Kecil… | Habibah & Anas -- Topsy.com

    1. beba Post Author

      @suziey chinese look kah? hehehe..cine sepet ke atas..alif sepet ke bawah… :p

      @efa ha tu la…mak dier kan peminat lelaki2 rambut panjang.. :p

      @mrs. k tu laa..makin lama tengok makin ikot muke bapak dier dahh….si aiman tu mmg..sejak lahir pon dah tombam camtu..hehe..berat tu semangat..

Please let me know what do you think about this post. :D