Nak Update tapi….

huu..aku memang nak update..tapi cam malas..hahha…banyak sebenarnye project ni yang nak di setelkan..tp tak gerak2 pon..aku punye bisnes jual pearl and crystal accessories tu pon still belom start lagi promo and marketingnye…huu..korang tolong2 la ek promo kan…:D

nnt la ek..:D

as for en. Alif kita..budak ni skang ni rajin tol la dok berborak2 and bercakap2 bahasa dier tu..huu…and yang ni aku tak sure la aku penah mention ke tak dalam blog ni..tapi Alif suka btol la kat iklan TOM TOM BAK kat astro tu..kalau dier buat something pon cam berenti pegi tengok..kalau jauh ke berlari la dier dalam walker dier pegi depan tv tu…pastu gelak2, sengeh2…huu..selain pada tu dier suka jugak yang montage astro oasis and prima..tersengih2 bile kuar benda tu..hohoho…

tu jek la for now..nnt sambung lagi..nak siap2 pegi airport jemput pak mertua balik dari indonesia..hohoho..:D

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D