Muncung seksi En. Alif??

Wohoho..gambar ni dah lama gak dalam camera aku..hehe..baru sekarang nak letak kat blog sebab baru jek transfer ke laptop pink ni…nak tengok muncung Alif? hahaha..before this pon ade dier buat..tapi tak pernah plak aku dapat capture..ni ntah makcik Alif yang mana ntah yang dok amik gambar dier ni…for sure bukan Mak Su Z, sebab tu kat belakang Alif tu ada Mak Su Z mencelah..hehe..

Muncung Alif

uuuu~~

dok tengok cerita ape tak tau la aku..time ni Alif and makcik2 tengok bonding2 depan TV sambil layan cerita Alif..hahaah..kejap2 kang OSO, pastu Dibo, the Super Sleuth plak..

Alif angkat tangan

gaya ape ni?? ‘ASTOF!!‘ kot…haha..tu maksud Alif is ‘BLAST OFF’…cam dalam cerita Little Einstein tu..kenal jek dier ngan Rocket Merah tu memana..Hari tu jalan2 tengok buku kat Harris 1Borneo, tetibe dier cam ‘ASTOF!’ kuat2 gitu.. Bile aku tengok2 rupanya ade plak buku yang ade gambar characters Little Einstein tu kat one of the shelves..padan laa..

 

written by beba

2 thoughts on “Muncung seksi En. Alif??”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>