Muka Happy Budak yang dah ada High Chair..

Last timekan aku ada cerita pasal yang aku belikan High Chair untuk Alif tu kan ( here:  Baby High Chair baru untuk En. Alif.. 😀)..actually dah sampai ntah minggu lepas lepas..hehehe..tapi tu laa..tak terupdate pon cerita…

al-kesah..pas dah dapat high chair ni lebih teratur la cara makan Alif dah..before this dier takde tempat duduk..so bile makan jek berjalan2 la dier merata2 dok tawaf satu rumah..aku la pulak jadik kerjanya dok panggil suh abeskan makan cepat2 sket…makan sesuap..tawaf..datang makan lagi sesuap tawaf…ntah bila la nak abes nya…hehe..

so sekarang ni memang senang laa….senang aku nak bagi dier makan..and dier pon dah boleh join kitorang makan kat meja makan..heheh..dua-dua mak pak and alif pon hepi!! 😀

ni la muka happy dak yang duk makan kat High Chair dier…

new high chairmy dear baby high chair

http://blog.beba-anas.com/alif/baby-high-chair-baru-untuk-en-alif-d
written by beba

5 thoughts on “Muka Happy Budak yang dah ada High Chair..”

    1. beba Post Author

      @leez hehehe..tu la..dier pandai dok behave atas kerusi dier..lagipon mmg ikat jek dier atas tu..

      @nana kejap jek dah besar budak ni..hehe..cam pejam celik pejam celik jek..dlu kecik gle..

      @efa 😀 maknya yang minat rambut panjang ni..anak la jadik mangsa..hehe.. 😀

      @mammaholicSuri pernah botak dlu..masa alif 44 hari..pastu tak penah potong..just trim sket2 jek.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D