MomBloggersPlanet Cutest Baby in NATURE Contest

Da lama da aku nak join contest organized by MomBloggersPlanet ni..baru la contest kali ni aku cam bersemangat nak buat entry..:D Untuk details of the contest korang boleh tengok kat MomBloggersPlanet contest page.

Hadiah untuk Contest Cutest Baby in NATURE ni memang gempak. Tajaan dari PhotoBookMalaysia and AliceWonders.

Contestant nya tak lain dan tak bukan ialah….

Nama: Alif Bin Anas

D.O.B: 03 February 2009

So kat bawah ni ialah gambar2 En. Alif BumbleBee yang dipertaruhkan untuk contest kali ni.. 😀

Alif BumbleBee !!

Alif BumbleBee !!

En. Alif BumbleBee in Nature

En. Alif BumbleBee in Nature

BumbleBee at work..

BumbleBee at work..

Gambar ni di ambil masa kitorang berjalan-jalan kat Teluk Likas. Memula kitorang stroll along the beach. Siap tulis-tulis nama atas pasir..ambil gambar banyak2.. 😀 …which aku akan share dalam post lain kot..hehehe..

The Nature behind En. Alif BumbleBee ni ialah bunga-bunga renek yang ditanam kat situ. Tak tau la ape namanya pokok bunga ni..tapi memang perfect as a background untuk En. BumbleBee kita ni..

As for pendapat saya on the goodness of bringing our baby out to enjoy outdoor activities:

Not to mention yang kita boleh enjoy the scenery and perkenalkan keindahan alam ciptaan tuhan kepada baby kita. Selain tu dengan pergi bersiar-siar bersama keluarga ni boleh eratkan lagi hubungan ibu-ayah-anak. Ye la masa-masa lain kita pon sibuk dengan macam-macam kerja, nak tulis blog la, nak masak ke ape ke..tapi bila kita bawa anak kita keluar for any outdoor activities ni, kita akan lebih focus and enjoy the moment ngan anak kita.

Huh…susah gak contest kali ni sebab ada kena jawap soalan pulak…hehehe..harap2 la rezeki Alif menang contest ni..aku memang nak sangat PhotoBook ni…dah lama da nak buat..tapi tak buat-buat lagi untuk Alif…kalau dapat hadiah ni mesti cepat jek siap PhotoBook Alif ni..hehehe.. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D