Makcik!! (Alif menjerit kat airport dengan nada sayu…)

Dari selasa lepas sampai semalam hari sabtu adik aku renamon and kichi datang sini…saje jek datang melawat satu-satunya anak sedara diorang (for now)..hehehe..

Plan awalnya konon2 nak pergi island hopping ke pe..tapi cuaca plak cam tak seswai..so last2nya..mmg diorang tak ke mana pon laa..dok umah jek..hahaha..kesian..

paling2 pon kitorang bawak gi makan jek laa..makan seafood kat Gayang..

makan2 di mcD 1 borneo

ni la budak berdua tu…yang belah kiri itu kakak nya..nur sakinah a.k.a kichi a.k.a sabu a.k.a kichisaburo..hohoh..and yang besar sket belah kanan tu adiknya…nur khairina a.k.a renamonte…gambar ni amik time gi jenjalan kejap kat 1Borneo..

so semalam last day diorang lepak2 sini…and petang tu dalam kol 3 lebih terus gerak gi airport..

mamarina-masabu-pulang-ke-kajang

gambar ni amik on the way to airport…alif wat pe ntah la tu..sayu jek muke..hehehe..

ayah and alif

tengok alif and ayah dier baju and seluar cam alternate colour plak..hehehe..kat airport baru aku perasan…hitam coklat…

sampai airport terus check-in (nak wat web check-in printer tak elok plak..huu) then kitorang lepak makan kat KFC jek..nak gi tempat lain dah tak sempat…

bile masanya part menjerit sayu tu?? hheheehe..masa makcik dier dah masuk kat tempat tunggu kat dalam tu…sayu jek bunyi…tapi alif ni cepat sket perasaan tu berubah…pas makcik dah tak nampak dah..kitorang gerak and bagi dier jalan sendri…dah hepi balik dah..hahaha..berjalan ngan gaya happy dier tu…nak describe pon tak reti..

kay lee..

p.s: happy father’s day to dak p and ayah…

written by beba

Incoming search terms:

  • main dengan makcik (613)
  • main dengan mak cik (84)
  • main dgn makcik (19)
  • main ngan mak cik (12)
  • main ngan makcik (2)

3 thoughts on “Makcik!! (Alif menjerit kat airport dengan nada sayu…)”

Please let me know what do you think about this post. :D