Macam mana pulak kalau Alif yang berlakon AVATAR??

Wahhh..dah lamanya aku dok biarkan blog ni kesunyian..bukan per..lately cam teruk la internet connection kat sini..tak tau la kenapanya…and lagi satu..aku dok busy ngan project ‘AVATAR‘ aku.. 😀

Hasil nyaa…jeng jeng jengggg…..

Alif as Na'vi Baby

Alif as Na'vi Baby

amacam..hahaha…Na’vi Baby pakai sweater dalam hutan… 😀 payah gak la aku buat mender ni..hehee..jadi ke? rasanya cam ok…hohoho…

ni plak gambar progress camne nak buat alif jadik Na’vi Baby ni.

step pictures - Create your own Avatar using PhotoshopStep pictures - How to avatarize using Photoshoplooking at the result aku puas hati la dengan hasil kerja aku ni..hehe..kalau korang nak wat jugak tak kesah la, buat gambar anak ke, husband ke, boyfriend ke, diri sendri ke..korang bule refer kat tutorial on Macam mana nak meng’avatar’kan gambar korang. Aku follow jek tutorial ni untuk wat Alif ni…hehee..

Kalau nak tengok full-size picture of Alif as Na’vi Baby ni, click kat sini.

Kay la..tu jek..pasni aku rajinkan diri balik untuk mengupdate blog ni..hehee.. 😀

written by beba

Incoming search terms:

  • alif (47)

8 thoughts on “Macam mana pulak kalau Alif yang berlakon AVATAR??”

    1. beba Post Author

      thanks ajuera 😀

      pakai photoshop jek..kat atas tu ade link to the tutorial..kalau ade basic and familiar ngan photoshop mesti bule buat punye.. 😀

  1. Pingback: Project Lady Winter~~ | Habibah & Anas

  2. Pingback: The Kids Meeting Pegasus

Please let me know what do you think about this post. :D