Lepas Tepung, Milo la pulak..

Benda ni dah berlaku cam lama dah kot..tapi gambarnye cam dah terperuk lama dalam henpon..tak transfer2..hehehe..ni ala2 sequel dari aktiviti Alif main tepung la kot..hehe..

And of course kisah2 macam ni lagi senang di explain ngan gambar jek…

alif-and-milo-crime-scene

ini la keadaan di tempat kejadian..aku rasa almost sekilo kot Milo habes hari tu..hehehe..dah la mmg Milo tu baru jek beli the day after kot…Bekas Milo tu kat dapur..dah lama pon letak kat situ..takde pulak Alif sentuh..so cam biar jek la kat situ…tup2 hari tu dier gatal tangan pulak nak main kan…

alif-and-milo-the-culprit

alif-and-milo

dah macam bermisai berjanggut dah aku tengok gambar ni..hahaha…

semestinya membersihkan Milo ni ambik masa lagi lama dari dok bersihkan tepung..dalam masa aku dok bersihkan tu aku biar jek dier ngan Milo2 satu badan tu…kasi ajor sket bagi rasa tak selesa…sok2 kot2 tobat tak wat lagi..hahaha..tapi memang skang ni Milo tu dah letak tinggi2 dah..sekali ngan tepung..

Skang ni lagi la..dier dah pandai nak amik dining stool kitorang and panjat..lagi la kurang tempat nak letak barang dah skang ni…huu~~

written by beba

Incoming search terms:

  • milo (14)

3 thoughts on “Lepas Tepung, Milo la pulak..”

    1. beba Post Author

      hahahaha..yo la tu peah…mana ko tau..kot2 kalau ko kena ko relaks jek plak..hahaha….

      aku tu mmg marah wei..cuma tak berapa nak layan beno marah tu..sebab aku kalau dah marah kang bule tahan gak kena pukul budak tu kang..tu yang aku tanak..

      tapi takde la lepas camtu jek dier pon..hohoho~~

Please let me know what do you think about this post. :D